Ciorba de cartofi cu afumatura a la Dia

de MotanLaOale in Ciorbe, 8 Mai 2013 | 5709 vizualizari

 

Am ramas cu gandul la ea cand am vazut-o asa ca a trebuit sa o fac. Foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 300 g afumatura
  • 5-6 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura faina
  • 1 lingurita boia dulce
  • 100 ml lapte
  • marar
  • patrunjel
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu afumatura a la Dia:

Am curatat ceapa si ceapa verde si am tocat-o.

Am curatat morcovii si i-am taiat rondele.

Am pus 2 linguri ulei in oala si am calit ceapa 2-3 minute.

Am adaugat si morcovii si am mai calit 2-3 minute.

Am adaugat carnea afumata (eu am avut carnea dintre coastele de la scarita afumata) si apa si am lasat sa fiarba 15-20 minute.

Am curatat cartofii, taiat cuburi si i-am adaugat in oala sa fiarba 15-20 minute.

Faina se caleste cu 2 linguri ulei, boia si 200ml apa si se lasa sa fiarba pana se ingroasa, amestecand tot timpul sa nu se prinda.

Am pus rantasul in oala si am mai lasat cateva clocote.

Am adaugat laptele si verdeata tocata si am oprit focul.

Se serveste su smantana si ceapa rosie.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu afumatura a la Dia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
CIORBA DE CARTOFI CU SMINTINA IAURT SI LEUSTEAN